1. Blanda alla dina torra ingredienser, gärna i en vispmaskin med vinge. Blanda nu ned ditt smör och dina äggulor och mixa på medelhastighet tills du fått en fast deg
1. Lägg gelatinet i blöt (kallt vatten). 2. Koka sockret och vattnet till 120 grader och under tiden som sockret kokar börja med att vispa dina äggvitor på låg till medelfort fart, till ett medel-styvt skum
Fick frågan om jag inte kunde publicera ngt halloweenrecept och efter lite funderande bestämde jag mig för att slänga ihop tre enkla och relativt snabba halloweenbakverk
) Dadelbollar - nyttigt godis som passar både som raw food mellis eller något gott till fikat. Så här fram på fredagseftermiddagen, med hela härliga helgen framför oss, tänkte jag det passar bra med ett litet godistips, ett nyttigt godistips
Halloween is coming up, and it’s time to start decorating the home with spider web, crawling creatures and other scary stuff – not to mention planning the Halloween snacks
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.