Halstrad burfångad havskräfta med jordärtskocka & kräftsås
Sundqvist
Sundqvist
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  •  
  • Ingredienser
  • 4 st råa burfångade havskräftor (8 om de är mindre. Kan ersättas med råskalad hummerstjärt, pilgrimsmussla eller stor räka)
  • 200 g jordärtskockor
  • 2 st schalottenlökar
  • 1 st fänkål
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl vitt vin
  • 0,5 dl vispgrädde.
  • Olja till fritering
  • 1 tsk kummin
  • Vitvinsvinäger
  • Normalsaltat smör
  • Salt och vitpeppar
  • Citronolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.