Brukar ni titta på ”Halv åtta hosmig”. Här hemma brukar det programmet vara ett alldeles för vanligt komplement till middagen, vilket betyder att vi äter middag för sent och sittandes i soffan väldigt många av veckans dagar
Vi ser sällan på tv men mamma tipsade mig om att hon skulle vara med på Halv åtta hosmig, så då satt vi klistrade framför tv och nästan blev det att vi ville slicka på skärmen när maten serverades
Ganska snart så bestämde jag mig för att göra italiensk potatiskaka till varmrätten och funderade länge på vad jag skulle göra till den men sen körde jag på hela receptet
Ikväll leker vi Halv åtta hosmig. Det här har varit en konstig vecka. Leif har jobbat på annan ort, Ida har varit hemma från förskolan hela veckan pga astma och jag har vabbat en hel del
Låt sjuda. Oavsett hur goda varmrätt och förrätt var, så var det efterrätten som knockade mig. Som alltid när det gäller halv åtta-middagarna ligger jag lite efter med rapporteringen
Vi startade kvällen med bubbel och en helt sjukt god parmesansoppa med lax, krutonger och rom. Någon annan jag skulle kunna tänka mig att inkvartera mighos är Johanna
PassionsjuiceGör så här. Tamarinddipen blev en favorit hosmig, jag gillar det kryddiga. Några gånger under kvällen undrade jag om jag inte tagit mig vatten över huvudet
Jag bjöd över min syster och kusin häromdan hem till mig. Jag lagade lasagne, bjöd på en massor med godsaker och sedan pratade vi en massor och tittade på film, det var verkligen jätte kul
inlägget om höstens sista halv åtta-middag. Vid nästa halv åtta-träff ska vi utse vinnaren, och sedan. Tillsätt buljongtärningar och vatten och låt allt sjuda, ca 5-10 min tills grönsakerna är mjuka
Receptet hittade jag hos Allt om mat, men bestämde mig för att skona vegetarianen från gelatin. Så det är vad som står på schemat några timmar idag, någon timme ikväll, en kvart nu innan jag ska gå och lägga mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.