Hamburgare. Coleslaw. Hamburgare. Pensla med vatten. Forma till hamburgare, pressa hårt. Coleslaw. Blandaalla ingredienser, rör om väl och låt stå kallt en stund
Black Angus från Lindströms, som bara innehåller just nötfärs, salt och peppar. Äkta hamburgare, det är det många som kallar sitt malda kött som läggs mellan två bröd
Blanda ner ägg, salt och peppar. Tillsätt löken till havregrynsblandningen. Blanda ner nötfärs, rödbetor och kapris i havreblandningen och arbeta till en smidig smet
"Biff à laLindström skapades av Maria Kristina Lindström i Stockholm. I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Skala och hacka löken fint och finhacka rödbetorna. Vill du undvika att skärbrädet färgas rött går det bra att lägga smörpapper mellan brädet och rödbetorna
Den här veganska varianten av biff à laLindström var kanongod och hade fin konsistens. Ibland kan det vara trevligt med lite vegetarisk husmanskost som omväxling till alla spännande och kryddiga maträtter som vi käkar
Tjoffa ihop hela konkarongen och arbeta ihop färsen ordentligt. Forma till sex rejäla och goda biffar. Jag lade dem en stund i ugnen också för att vara säker på att de blev genomvarma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.