Använde mig av högrevsfärs som ju är det bästa för hamburgare. Hamburgare färdiga för grillen. Jag tycker det är allra roligast att laga sådant som tar lång tid på grillen men denna gången blev det en kortis, nämligen hamburgare
grillade hamburgareav högrev. God råvara i form av högrev kryddat med salt och peppar. De finns ju människor som reser världen runt för att hitta den perfekta hamburgaren och sen finns de människor som köper färdigpressade hamburgare i frysdisken
Forma färsen till hamburgare. 1. Salta och peppra. 2. Grilla 3-4 minuter på varje sida. 3. Servera med bröd, sallad, BBQ-sås, tomat, blötlagd rödlök och saltgurka
Forma degen till en avlång limpa. Smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt och vitpeppar. Dra isär köttet med händerna eller med hjälp av gafflar
Nu ska vi iallafall åka in till stan en sväng, bara strosa runt lite, gå på avenyn osv. Ja, om ni såg Tinás sommarkök förra veckan när hon gjorde hamburgare så blev ni kanske precis som jag sugen på att testa hennes hamburgerdressing gjord på grönmögelost och creme fraiche
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Tillbehören kan man avancera efter smak, tid och vad man har hemma
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.