Blanda ihop alla ingrediensernaoch forma till små, ganska platta hamburgare. Hamburgare. Lägg i hamburgarna iciabattan toppa medkaramelliserad lök och ruccola
Friteradhalloumimedtzatzikioch grönkålssallad. Mitt recept på tzatzikihittar du HÄR , men du kan ju även servera med tex guacamole/avokadoröra – det receptet hittar du HÄR
Så idag blev det stekt halloumimed honung, chiliochpinjenöttertill förrätt. Dessutom valde jag att fräsa den finhackadechilinmed osten ett par sekunder för dotterns skull
Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw ochtillbehör. Skala ochfinhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna
Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattanmed rostad aubergine, mozzarella, färsk basilikaoch en skvätt tomatsås
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiostentillsammansmedchili, citron, rostade pinjenötterochbalsamico blev en ljuvlig kombo
IngredienserPortioner. 4 2 morötter i stavar (2 morötter motsvarar ca 150 g) 1 hackad gul lök 1 msk olja tillstekning 2 msk tomatpuré 1 dl torra röda linser 300 g krossade tomater 1 msk konc grönsaksfond 1 tsk honung 2 1/2 dl havre- eller sojagrädde (alt vanlig grädde) 1 tsk torkad timjan 200 g små vita bönor 200 g halloumiosti stavar 1 krm salt 1 krm peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.