Ska jag vara helt ärlig försvinner den confiterade portabellon lite bland alla andra smaker så en smakrikare svamp kan vara på sin plats, kanske shiitake? Däremot fungerar rostad lök, bacon och barbecuesåsen fantastiskt bra ihop!
Varje gång jag gör hamburgare så testar jag nya blandningar. Smaka av med salt och peppar. Mickra en liten bit så känner du om det behövs mer salt och peppar
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Blanda runt rotfrukterna med ingefära, vitlök och olja. Skala sötpotatis och morötter. Blanda rotfrukterna med spenat, tomathalvor, linser och dressingen på ett fat
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.