Hamburgaren är återuppfunnen!
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sandwich på rostlock, snabba pickles, pepparrot och potatispuré bearnaise, 4 port
  • 600 g flankstek eller rostlock
  • 4 dl kalvbuljong (fondkoncentrat + vatten)
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 msk ollja till stekning
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 1 förpackning rucolasallad
  • salt och peppar
  •  
  • Potatispuré
  • ½ kg mjölig potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ tsk torkad dragon
  • 1 knippe persilja
  • 0,5 msk vitvinsvinäger
  • 25 g smör
  • salt och peppar
  •  
  • Lag
  • 1 dl ättika
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl vatten
  •  
  • Pickles
  • 1 rödlök 1 morot ½ rotselleri
  • 1 gulbeta 10 cm färsk pepparrot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.