Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Till förätt åt vi räkor med hemgjord aioli och en liten tonfisk"tårta". Aiolin är gjord på majonäs och ungefär hälften créme fraische, cayenpeppar och citron
Jag älskar glass. och när suger sätter in kan jag till och med äta glass mitt i smäll-kalla-vintern. Dock duger inte vad som helst och jag har mina favoriter
Ge bort kakor på burk. Här kommer en till idé på en enkel, unik och rolig hemmagjord julklapp. Blev inspirerad av en burk på ICA där det fanns en färdig mix av torra ingredienser och en instruktion hur man skulle göra för att få till kakor av dessa
Jag gillar kontrasterna som mitt liv ibland bjuder mig på. att ena helgen dricka spritiga drinkar på hemliga barer, bruncha i bygg- och folkvimlet på Heurlins plats och ramla i säng sent
Hanbehandlade huden en gång i veckan till ärren var borta. Och om man har svåra ärr kan det behandlingen behöva håll på i två år, så det är ingen "quick fix"
Tja, jag tror egentligen mest att det handlar om att få något annat, en nystart och inte samma vanliga vardagsmat (även om jag verkligen gillar "vanlig" mat)Vad göra, jo, jag börjar bunkra kokosmjölk, ingefära, citrongräs och diverse andra ingredienser vilka i regel inte är helt vanligt förekommande i svensk husmanskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.