Jag villattbarnen ska kunna klara det mesta när det är dags att flytta hemifrånsen är det bra att de får lärasig ta ansvar tidigt, det är ju mycket som ska göras i ett hem för att det ska fungera
Se baratillattdeninte fryser utan bara kyls ner ordentligt. Samma recept använder jag till jordgubb-, blåbär- och smultronmousse, tänk bara på mängd socker till sötare eller surligare bär
Helgen som gick bjöd ju på strålande sol och riktig vårvärme. Det här är mitt bästa recept som är så lätt att röra ihop och fylla med ett paket frysta blåbär
Hur många pavlovor och andra maränger kan man trycka isig. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungenatt slänga mat
Idag får du ensnabblektioni hur du bäst lyckas med att steka oxfilé. Liten köttskola. Tryck med fingret på köttet och kläm lite på sidorna, för att känna hur mycket stekt det är
Numera är jag ännu större och förstår vad det innehåller och tycker att det inte är konstigare än att äta kött, men det har ändå inteblivit av attvi handlat hem det
Här är en ost som är lagrad ibaraen vecka. Man tar bort möglet bara sedan är den supergod. Jag har testat på att göra bondost här hemma men, aldrig " vanlig" ost
Från att ha friterat blöta och mjuka pommes har han nu, efter att ha bläddrat isinbibel från föregåendeinlägg, lärt sigattfritera tunna, krispigapotatischips som är helt underbaraattsitta och knapra på till kött, sås eller bara som de är
) och karamelliserades med socker och fick sedan puttra sig mjuka ibalsamvinäger och rödvin. Att ta körkort idag är inget jag skulle vilja göra om, och jag är nog intedenenda som tvivlar på att jag ens skulle klara det
Det här är samma metod som den jag beskriveriboken, baralite mer utvecklad. Den dör inte om den skulle stå längre än så, menden kan gå lite överstyr och bli alltför sur till exempel, och då är det inte säkert attden beter sig som man villden dag man ska baka
Rör alltså bara om liteiden mån det krävs för att få pastan att lösa upp sig. Lagar man baratill det ordentligt kan pastan dock gå från att vara enklibbig massa med fet och tråkig
Rör ut majsstärkelsenilite kallt vatten. Skala och finhackalöken. schalottenlökar. vispgrädde. Rör ner smöret precis före servering så attsåsenblir blank
Det finns ett fåtal platser kvar tillenettårigyrkeshögskoleutbildning där man kan lärasig bla att göra sinegen korv, tillverka ost och lärasig röka fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.