Very handy to cut up bits and freeze. Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Jag utgick från ett recept i Woman and Home Good Food, men ändrade lite för att allergianpassa. På sommaren går grillen varm här hemma och det är alltid roligt att hitta nya favoriter
Igår var jag ensam hemma, så jag passade på gosa ner mig i soffan med rykande het fiskgratäng, coca cola och tjejfilm ("Bridesmaids", kan rekommendera den till de som gillar komedier i stil med "40-year old virgin") och början på "The woman in black" (skräckis med Daniel Radcliffe), men den var för läskig för att se själv, så den stängde jag av
Woman of my word som jag är så har ni det här. Bounty jars. 2016-08-10, 23. 24. Ni som följer mig på Instagram (frokenfraken82) vet att jag och Billie har hängt hos min syrra i Malmö i ett par dagar & ni vet troligen också att jag ätit en grymt god sockerfri efterrätt hos henne, nämligen Bounty Jars
Cupcakes2 cups Fint vetemjöl2 tsk Bakpulver¾ tsk Salt½ cup Osaltat smör (rumsvarmt)1 cup Socker3 Ägg2 tsk Vaniljsocker¾ cups (drygt) MjölkGlasyr¾ cups Kondenserad mjölk170 g Mörk choklad2 msk smör*Sätt ugnen på 175 grader*Sila ner mjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker i en bunke*Blanda socker och smör till en krämig massa*Rör ner äggen ett och ett*Tillsätt mjölblandningen och mjölken i tre omgångar*Grädda mitt i ugnen ca 15 minLåt cupcakesen svalna innan de glaseras*Smält samman ingredienserna till glasyren*Så fort allt smält är den klar, behöver ej koka*Använd en sked för att fördela den snyggtOrginalet är från the Pioneer Woman vars hemsida verkligen är värd ett besök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.