Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jag har bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Det var en av de godaste luncherna som jag har ätit på mycket, mycket länge. . För ett tag sedan var jag med i en tävling i en av de bloggar, Sofia bakar, som jag följer
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Jag vet att både bilder och textstorlek mm är lite knasiga men det är inget jag själv kan styra över då det är inbyggt i temat som min tekniker sköter och efter förra veckans massiva kraschar och avbrott så förtjänade han lite ledighet över helgen men jag hoppas att vi i veckan kan få ordning på allt igen
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
5-minuters blir bäst enligt mig. Den flyter ut alldeles för mycket och är bara lös jämfört med 5-minuters ägget som är krämigt och håller ihop även när man delat på den. * 3 minuter = rinnig gula* 5 minuter = krämig gula* 8 minuter = fast gula 6. 5-minuters blir bäst enligt mig
En söndagmorgon när man har lite extra tid över är dessa ägg och baconmuffins perfekta att göra. Vill man ha ägget krämigt/löskokt, ställ in formarna klädda med bacon i ugnen en stund innan du knäcker i äggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.