150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Tillsätt haricotsverts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medan haricotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricotsverts
Häll i haricots vets och stek tills dem blir lite mjuka. 200g frysta haricotsverts1-2 vitlöksklyftor1 msk rapsolja1 burk tomatsås (á 400g)svartpepparsaltHetta upp en kastrull med rapsolja. 200g frysta haricotsverts
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricotsverts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Servera med haricotsverts-salladen och kokt potatis. 1 pkt haricotsverts ca 150 g. Sätt ugnen på 225º. Koka bönorna mjuka i lättsaltat vatten, ca 4 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.