Jag funderade på det när jag lagade denna salladen tidigare i veckan och när jag stod där i medharicotsverts-påsen i handen inser jag att jag också stavar fel
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. 150 g Färska haricotsverts. 11 st Vitlök. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. 1Tillsätt haricotsverts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricotsverts
Pressa i vitlöken och låt steka någon minut. Häll i haricots vets och stek tills dem blir lite mjuka. 200g frysta haricotsverts1-2vitlöksklyftor1 msk rapsolja1 burk tomatsås (á 400g)svartpepparsaltHetta upp en kastrull med rapsolja. 200g frysta haricotsverts. 1-2 vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.