Men vi kör på havregryn i denna familjen. Havregrynen mal jag i blender till mjöl. 5 dl havregryn (som mals). Låt jäsa i en timme och grädda i 225 grader i 20 minuter. 5 dl havregryn
Rör ihop florsocker och äggula till en slät smet. Tillsätt citronskal, kanel och den malda mandeln. Skrapa ur fröna ur vaniljstången och lägg dom i smeten
Glutenfri mandelkaka med päron och äpple i långpanna. Vispa ägg och socker poröst. Fortsätter på temat laga till många, dessutom är den här mandelkakan glutenfri
Apelsin ochmandelkaka med saffran och choklad. Saffran är ett livselexir som definitivt lyser upp och höjer humöret när vi som bäst behöver det under senhöst och vinter
Vispa socker och smör till en jämn smet. Blanda ner finmald mandel, hackad choklad och rom i smeten. Blanda bakpulver och mjöl och rör sedan ner mjölblandningen i smörblandningen
Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregräddeoch slutligen honung
Blanda allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. 6 dl havregryn. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta. Blanda havregrynoch vatten och låt svälla i ca 20 min. 6 dl havregryn. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta
Kaffet smakar inte lika gott hemma, maten ska vi inte prata om och det finns heller inte några bagerier med en kassör i svarta förkläden som sträcker över en nybakad mördegskaka med vaniljkräm till morgonespresson
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.