Blanda alla torra ingredienser med margarinet. Vispa sedan med elvisp tills havregrynen är smulade. Jag gjorde min smet i köksmaskinen med min beaterblade
Om önskas dekoreras chokladbitarnamed smält choklad och Naturlig Dekoration hallon/jordgubb/blåbär. Till och med jag som inte är speciellt förtjust i lakrits, tycker att nedanstående recept blev en riktig höjdare
Det som jag tycker är så bra med den här sortens bakverk (förutom hur snabbt och smidigt det går) är att man inte behöver följa mått och ingredienser precist
Om du inte har en matberedare kan du mixa smeten med en elvisp. Ca 12 stora eller 15 mellanstora havrebollar. 1 dl oboy (kan ersättas med 2 tsk kakao och 0,5 dl socker). Ca 12 stora eller 15 mellanstora havrebollar. 1 dl oboy (kan ersättas med 2 tsk kakao och 0,5 dl socker)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.