Jag har länge varit sugen på äkta gammeldagsa havreflarnmed kräm i , så det passade perfekt att göra idag då jag hade prick det sockret som behövdes till dem
Klicka ut smeten på en plåt som är smord alternativt klädd med bakplåtspapper. Havreflarn äter vi sällan ”bara rakt upp och ner” men däremot som krispigt tillbehör till krämiga desserter
) De går även sätta ihop två och två och fylla med smörkräm, doppas i choklad eller vad man vill. Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga
Jag har nyss svängt ihop ett gäng havreflarn. Sätt ugnen på 225 grader å preppa två plåtar med bakplåtspapper. Klicka ut typ 0,5 msk med rätt stort mellanrum
Jag hade köpt hem hallon och jordgubbar som jag hade tänkt äta med lite vaniljglass, men så bakade jag också några havreflarn som jag stoppade ner som en liten skål i varsitt cocktailglas
En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarn och igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
En av mina favoritsmåkakor har kommit att bli dessa havreflarnmed kokos. Roligt nog har receptet fått höga betyg från flertalet läsare/följare, och det har till och med kommit fram en tjej och berömt mig för receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.