16 dl
havregryn 2 dl mjöl 2 dl socker 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 150 g smör Hallonsylt eller annan syltBlanda ihop de torra ingredienserna och arbeta in smöret. Rulla små bollar och lägg på bakpappersklädda plåtar. Gör en fördjupning i varje boll och lägg i en klick sylt. Grädda i 175 grader i ca 12- 15 minuter. De ska få lite färg. Kakorna flyter ut så lägg dem inte för tätt.
Garnera med vispad grädde och hallon. vetemjöl, 90 g. 1smör. 1strösocker. 1vatten. 1ekologiska citroner (finrivet skal av 1 citron och ca 4 msk pressad citron)
Sätt ugnen på 225 grader och förbered två plåtar med bakplåtspapper. Japp, här bytte jag ut chokladbitarna mot dumlebitar och som ni förstår så blev det helst sanslöst gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.