Riv skalet med ett cisileringsjärn eller potatisskalaren. Eller låt det marinera över natten. Lägg löken, persiljan, citronstrimlorna mellan köttskivorna och över
Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar och genomskinlig. Blanda rap- och olivolja tillsammans med citronsaften till marinaden och häll över
Blanda under tiden alla ingredienser till marinaden. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Lars vacuumförpackade sedan allt och skrev fina små lappar på alla paket. Tanken är att vi ska göra korv av lite utav köttet och resten kommer säkerligen att grillas
Servera med en blandadsallad. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Koka pastan al dente och låt rinna av i ett durkslag. Blanda pastan i såsen, späd eventuellt med lite pastavatten, ringla över lite olivolja för smaksättning och servera med räkorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.