Smaken är chokladoch havtorn med en vit chokladfrosting. Blanda ner de torra ingredienserna tillsammans med det andra och rör om så det inte finns några klumpar
För er som inte tycker om kokos så går det bra att använda sig av någon annan smak, ett gott alternativ och en kontrast till citron ochchoklad tycker jag är chilipeppar, använd fräsch eller torrkrydda, det som passar dig bäst
Hacka chokladenoch lägg den i en bunke. Chokladkräm. Pressa ut saften ur apelsinerna, koka upp det tillsammans med strösocker och smaksätt med Cointreau
Bred chokladglasyren över kakan och strö syltat apelsinskal ovanpå. Smält smör, strösocker, muscovado-socker och sirap i en kastrull på spisen och häll det över chokladen
Ringla mörk choklad med en liten sked över kokostopparna och låt stelna. 2 Rör ihop kokosflingor, smör, socker, ägg ochapelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. Forma till toppar och grädda mitt i ugnen 10–15 min. 4 Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörk choklad
-) och först ut är saffransskorpor, ville testa något nytt så det blev skorpor med smak av apelsinochchoklad, goda blev det, men jag föredrar nog saffransskorpor som de är, nu tog apelsinenochchokladen över och gjorde att de inte smakade så mycket saffran men himla goda ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.