Ta fram smöret och låt det bli rumsvarmt. Ställ upp muffinsformarna. Sätt igång ugnen på 200°C. Rör ihop det rumsvarma smöret med sockret och vaniljsockret till en jämn smet
Gårdagens fika bestod av äppelmuffins. Snabba, enkla, utan crunch eller crumbel, inte heller behöver äppelbitarna förstekas, utan man vispar helt enkelt ihop en smet som man häller i muffinsformar och sedan sticker ner äppelbitarna i
Helgen bjöd på två riktigt grymma matupplevelser. Den avslutades med en magisk Boeuf bourguignon med lent mos och hempressad gurka hos C & L – tack bästa ni
Smarriga muffins är aldrig fel. Lätta att baka och bra att ha i frysen dessutom. 12 muffins 2 äpplen 2 msk socker+2 tsk kanel 2 ägg 1,5 dl socker 1 dl farinsocker 4,5 dl vetemjöl 2,5 tsk bakpulver 1 dl vaniljyoghurt 100 gram smält smör Skala äpplena och
De senaste åren har muffinsen kommit lite i skymundan. Idag ska det vara stora cupcakes, helst med både fyllning och frosting eller någon annan topping
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.