Nu är detta inte något som händer så där vansinngt ofta, senast det hände är nästan ett helt år sedan och då var det inte ens kalkon utan istället anka (smådetaljer
Helst ska man vara många såklart så man äter upp den då den är färsk. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
Det är superlätt att göra, det blir krispigt utan att drypa av fett och smaken är helt magisk. Vi har gjort en hel del hälsosamma och läckra recept där sötpotatis ingår
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Smörj en form med olja så fisken inte fastnar. Lägg i fisken och pensla på skyn med smör, honung, salt och peppar
Marinerad hel kyckling som stekts länge i ugnen i lergrytan och därmed blir så otroligt mör och god. Rätten tar en stund att laga, men det sköter ju ugnen så det är med andra ord en mycket lättlagad rätt
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja
Stoppa fyllningen i kalkonen och snörp ihop lårbenen med steksnöre. Gnid in kalkonen med citronhalvan. Blanda smöret med salt, peppar och soja samt pensla kalkonen runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.