Hela baknings proceduren startade jag redan kvällen innan med att "skålla mjölet" vilket innebär att hälla kokande vatten över fullkornsmjölet som ska användas till brödbaket för att sedan låta det stå täckt med plastfilm över natten
Det är inte helt okänt för er som följer och läser min blogg att jag är ett fan av Hela Sverige bakar, sök på Hela Sverige bakar i sökfunktionen i listen till höger och du får upp en hel massa smått och gott från åren som gått, och det är inte första gången jag blir utmanad, t ex så bakade jag Bagels för tre år sedan
Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.