Blanda alla vätskor och häll i crock-poten. Grov hacka eller skiva den gula löken. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter ialuminiumfolié och den fickligga och vilainnan jag skär upp den
Köpte en stor helkyckling som vi ugnsstekte tillmiddag. Pressa resten av apelsinen över kycklingen. Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiäri det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
Denna gång hade jag två hela färska kycklingar. Så det här blev en bra hitte på helt enkelt. Jag började med att salta ordentligt och krydda insidan av kycklingen
Gnugga inkryddblandningen över helautsidan och insidan av kycklingen. Här utgår jag från att du köpt dinkyckling på ett ställe där den är fixad och inte behöver tömmas på inälvor och liknande
Idag bjuder jag på helkycklingallt-i-ettigen. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag intevaritheltfrisk och så två klasser med muntliga prov på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.