Sätt ugnen på 225°C. Det går lika bra med färdig smördeg, eller färdig pajmix som blandas med vatten. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform, alt bred ut den färdiga smördegen
Min favoritglass. Någon enstaka gång om året gör vi egen glass. Ofta på grund av att barnen tycker det är skumt att andra barn bjuds på glass till höger och vänster och vi aldrig har en enda glasslåda i vår frys
Ett snabb bakat tunnbröd utan jäst med härlig smak av anis, fänkål och kummin. Har man inte så brått kan man försöka få de lite rundare och finare, men smaken är densamma
I lördags när jag var i Skåne hade jag mitt matuppslag i tidningen Barometern, den här gången med temat vad man kan göra en söndagseftermiddag i köket så här i vintertid
Sätt ugnen på 170 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser i en rejäl skål. Blanda ihop resterande ingredienser separat med en mixerstav eller elvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.