Helenes Krösatårta
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 cm i diameter. Jag använder också laminerad plast som en ring inne i formen när tårtan fryses. Det blir lätt att ”klä av” tårtan som behåller en snygg yta. Vill du använda en springform som är 25 cm dubblerar du receptet på chokladbotten men kan behålla samma mängd på moussen, tårtan blir då lite lägre.
  • 200 grader i cirka
  • 8-10 minuter Den ska precis bli lite torr
  • 2 gelatinblad i vatten
  • 5 minuter Grovhacka ostkaka och lägg ovanpå chokladbotten
  • 2 gelatinblad i vatten i
  • 5 min Vispa grädden och blanda i finfördelade hallon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.