Denna helg har verkligen varit en helg fylld medgodmat. Det var all mat från helgen. Vi lagade fiskburgare med paleobröd, cole slaw, avokadoröra, citronmajonnäs, gurka, tomat och sallad
Blanda gröten med ägg, mjöl och salt. Är du som jag så kokar du säkert också alldeles för mycket risgrynsgröt till jul… Men vet du att man kan steka jättegoda plättar av överbliven risgröt
Fyll det med skinkstrimlorna och den rivna osten. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa. Vispa ihop ägg och mjölk med salt och peppar och häll ner över fyllningen
Nu är det bara fyra dagar kvar till jul och det är hög tid att förbereda all julens godamat. Kanske jag får bjuda på lite inspiration och tips på goda julrätter, som även kan förgylla din jul
Inte för att den är svårlagad utan mer att det är lite pyssel att få plats med plankorna i ugnen, för det blir ju liksom lite trevligare om alla äter på samma gång
Låt sedan fyllningen ligga i ett durkslag över en bunke (spara vätskan och gör en god brunsås om du vill) medan du gör pirogerna, för att vara säker på att inte få för mycket vätska i pirogerna
Pappa bjöd på sin underbart godamat, förrätt, varmrätt & efterrätt, tack så mycket. Igår var vi på middag hos fina familjen♥ grillning & några glas vin i solen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.