Solrosfrallor. För några dagar sedan bakade jag dessa solrosfrallor. Blanda allt och låt smeten svälla i 5-10 minuter. Grädda i 25-30 minuter i 200 grader tills frallorna fått fin färg
Men handen på hjärtat - detta är inte en bakblogg  och jag kommer aldrig bli en cupcake eller macaronbagerska och jag är inte mycket för kaffebröd och sju sorters kakor
Arbeta 6-7 minuter i maskin, gärna mer för hand. Jäs i 30-40 minuter övertäckt med bakduk. Lägg på bakpappersklädd plåt och jäs i ytterligare 30-40 minuter. 11-12 dl vetemjöl
Mycket enkla att göra, till och med för en bak-amatör som jag. Då är jag tillbaka igen. Den sista tiden har varit smått kaosartad och resulterat i en sjukskrivning för stress, men för att se det från den goda sidan har jag haft lite tid att samla recept som skall prövas och bloggas om
Grädda i 25-30 minuter i 225 grader. Jag brukar få frågan hur och varifrån jag får inspiration ifrån. Ett utav mina inspirationskällor är andra bloggar
Då storebror dock vaknar på morgonkvisten och lillebror har sovit lite extra bra på morgonarna så passade jag på att röra ihop lite frukostfrallor/bullar som jag hittat i en bok jag köpt - Enklare Bröd av Marin Johansson
Morot- och solrosfrallor. Vissa dagar känns det som att jag inte har gjort någonting, men igår blev det i alla fall bakning och den här gången testade jag att göra morot- och solrosfrallor, mumsfillibabba
Glutenfria apelsindoftande solrosfrallor (8 st). Glutenfria apelsindoftande solrosfrallor (8 st). Goda och luftiga frallor med en lätt smak och friskhet av apelsin
Ett ljuvligt helgbröd som passar alldeles utmärkt både med pålägg eller bara som det är. I en separat skål vispar du ihop äggen och häller sedan ner dem i i banan- och mjölblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.