Vissa helgen önskar man aldrig ska ta slut, denna var precis en sådan. Lördagen var synnerligen stillsam då vi alla satt med ansiktena vända upp mot solen som sken under större delen av dagen
Pressa inte ut saften, då blir den lätt grumlig. Jag älskar sommaren, och att det finns möjlighet att använda så mycket från naturen när det kommer till matlagning och bakning
Om en stund ska jag åka ner på byn och handla lite mat inför helgen. Tänk på att skiva alla tillbehör tunt, då hinner de dels bli färdiga i tid, dels vattnar de sig mindre
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.