Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Det var ett tag sen jag bloggade och detta beror på att det underbara program som jag vanligtvis bloggar med har slutat att samarbeta med min gamla dator så därför måste jag nu blogga utifrån Blogger och dom har mycket att önska
Innan servering koka upp och smaksätt med ättika och kryddor. Inget går upp mot riktig hemlagat pölsa, hemkokade rödbetor och ett glas kall mjölk på en söndag
Gör du en lite större sats senap och dubblar receptet, kan du dessutom dela upp den och smaksätta på olika sätt, med vitlök, timjan, honung, saffran eller något annat
Nu på vintern blir det mycket soppor och grytor, men ibland kan det vara gott med lite variation. De går att variera i all oändlighet, häromdagen gjorde jag en julig variant med granatäpple, valnötter och kaneldressing
Häll ostmassan i handduken, täck med en tallrik och låt droppa av i rumstemperatur till nästa dag. Nu har du en god naturell färskost som passar lika bra på frukostmackan med en skiva tomat som istället för smör till middagsbrödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.