4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Någon större ära för salladsreceptet kan vi ej ta åt oss, bakom den står Tommy Myllymäki, dock har vi gjort en förändring och vi hoppas det är ok med dig Tommy
Skär upp Köttet och lägg på salladen, ringla över dressingen och njut med ett glas rött vin …. Koka sparrisen i saltat vatten och spola sedan med kallt vatten så dom ej bli överkokta
en snabb och god salladmed dessa magiska mirakel nudlar. Krydda med örtsalt. med kokosfett, stek lök och sparris på hög värme i ca 1 minut, lägg i den tunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.