Helstekt biffrad med smörslungade grönsaker och knaperstekt bacon, balsamicosky och svartpeppar med smaksatt yoghurtsmör samt en mandelpotatisbakelse med broccoli och cheddarcrème.

Ingredienser

  • 2 kg biffrad med kappa
  • 5 st timjan kvist
  • 1 st citron
  • 2 msk olivolja
  •  
  • Smörslungade grönsaker
  • 2 st svartrötter
  • 3 st morötter
  • 5 st palsternackor
  • 100 g bacon
  •  
  • Mandelpotatis
  • 800 g mandelpotatis
  • 20 g Kvibille Cheddar Special
  • 12 g smör
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  •  
  • Broccoli & cheddarcrème
  • 200 g broccolibuketter
  • 140 g riven ost
  • 3/4 dl vispgrädde
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  •  
  • Balsamicosky
  • 1 l oxsvansfond
  • 1 st schalottenlök
  • smör
  • 5 l balsamvinäger
  • 2 krm vitpeppar
  • 5 cl socker
  • 3 msk vit balsamvinäger
  •  
  • Yoghurtsmör
  • 140 g matlagningsyoghurt
  • 170 g smör
  • 2 tsk svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.