Jag hade redan bestämt mig för fläskfilé då vi hade diskuterat detta på jobbet. Diskussionerna handlade om att fläskfilé inte riktigt faller på läppen då denna del oftast är ganska torr och inte smakar så mycket och hur man skulle göra för att denna omtalade grisdel skulle kunna tillagas på ett bättre sätt
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstektfläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Fläskfilén ingår i mättande dag, är osäker på hur ni gör med marinaden. Det innebär att du bara behöver räkna för fläskfilén, i detta fall 4 pp/portion. 700 gram fläskfilé. 700 gram fläskfilé
Lägg fläskfilén i marinad i minst 2 timmar. 600-800 g fläskfilé, putsad. Gör så här. Vispa ihop ingredienserna till marinaden, smaka av med fond, honung och vinäger
Nr 1940, 54 kr svensk fläskfilé, gärna ekologisk. 1. Gratäng. Sätt ugnen på 200°. Skölj och putsa purjo, dela dem i tre bitar och halvera bitarna på längden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.