Börja med att putsa fläskfilén och lägg den i en plastpåse. Koka grönpepparsåsen på medelvärme i fem minuter och rör om då och då så att den inte bränns vid
Passade på att hälsa på hos mina föräldrar och lagade mat med tillsammans med mamma. Klipp över soltorkade tomater och servera med förslagsvis broccoligratäng eller en sallad
Jag kom hem med min fläskfilé i en svart papperspåse med en prålig logga i guld och pappret runt filén var fäst med en blå etikett med ett emblem i guld som skrek Mannerström
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstektfläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Häromdagen gjorde jag också något smaskigt nämligen fläskfilémedgrönpepparsås. Skär upp fläskfilén i centimeterbreda skivor, platta till dom lite med kniven
Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Fläskfilén ingår i mättande dag, är osäker på hur ni gör med marinaden. Men du kan även servera den kall genom att skära köttet tunt och lägga den på till exempel en salladsbädd och servera den vid en bjudning tillsammans med en potatissallad
Fräs löken mjuk med lite matfett. Skiva filén och servera den med såsen och bakad potatis. Späd med buljong och vin och koka ihop till 2/3. ca 1 kg fläskfilé. ca 1 kg fläskfilé salt och peppar
Krydda fläskfilén runt om med salt och peppar och bryn köttet runt om. Krydda med salt och peppar. Skiva upp köttet och lägg i en ugnfast form, fyll skivorna med champinjonstuvningen
Vispa ihop ingredienserna till marinaden, smaka av med fond, honung och vinäger. Mosa avokadon med en gaffel i en bunke och vispa i fond, crème fraiche och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.