Helstekt oxfilé, gorgonzolatäcke med senaps- och kantarellpotatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2-1 ½ kg oxfilé
  • 1 msk smör eller margarin
  • 300 g haricots verts
  • 3 msk finhackad schalottenlök
  • 2 msk crema di balsamico
  • 200 g gorgonzola
  • Sallt
  • Peppar
  •  
  • Sås
  • 150 g gorgonzola
  • 3 dl grädde
  • 1 msk konc kycklingfond
  •  
  • Senaps- och kantarellpotatis
  • 1 kg potatis
  • Olja och smör till stekning
  • 3 msk honungsdijonsenap
  • ½ -1 tsk salt
  • 2-3 krm peppar
  • 2 schalottenlökar
  • 200 g kantareller
  • 1 dl finskuren salladslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.