Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Oxfilé Potatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsa oxfilén från ev. Stek den hastigt i rikligt med smör, krydda efter behag
Det finns ett par möjligheter att kringgå problemet, antingen genom att späcka köttet eller som i det här fallet att skära upp det till en utvikt ”köttplatta”
Oxfilé. Gnid in filén med olja, salt och peppar. Putsa oxfilén fri från hinnan. Bryn köttet i en stekpanna på ganska hög värme tillsammans med vitlöken
Krydda köttet runt om med salt och peppar. Skär köttet i skivor och servera gärna tillsammans med Nötgremolata, Rödbets- och chèvreknyten, Sötsyrlig rödvinssås och Baconfrästa haricots verts
6 Oxfilémed gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Putsa köttet och krydda det väl runt om med salt och peppar. Bryn köttet i en stekpanna med smör. Fräs svamp, lök och vitlök i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in
helstektoxfilémed potatisrosor, trattkantarellsås och tomatsallad. Stek trattkantarellerna i en stekpanna tillsammans med den finhackade scharlottenlöken
Putsa köttet och krydda det väl runt om med salt och peppar. Bryn köttet i en stekpanna med smör. Fräs svamp, lök och vitlök i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.