Skär upp köttet och servera ihop med de stekta champinjonerna. Grovhacka halva krukan med timjan. När köttet är ordentliget brynt lägger du i resten av smöret tillsammans med vitlök och timjan och sätter av värmen
Stek kantarellerna och kräftstjärtarna i smör. Här kommer ett fiskrecept med höstsmaker. Jag tycker om att servera potatismos med fisk, det tar bort den lite torra smaken fisk kan ha ibland
Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Smaka av med senap efter egen smak, peppra och salta eventuellt – tänk på att senapen saltar
Låt dem kallna något stek dem sedan hela i smör smaksätt med salt och peppar. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
Så här gör du Ansa kantarellerna och skär de större svamparna i mindre bitar. 300 g kantareller. Så här gör du Ansa kantarellerna och skär de större svamparna i mindre bitar
Fiskdiskarna är fulla med färsk fisk och då måste man ju passa på. kantareller. Sökte på olika franska siter om tips om hur man skulle göra och jag blev väldigt nöjd med mitt resultat men lite ont i armen kanske
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.