Sedan hackade jag flatbladigpersilja, ett absolut måstetill den här maten. Det blev riktigt gott och jag tror att vi ofta kommer äta detta på fredagskvällen iställetför tacos
Det är litetrixigt att lägga dom på grillen bara, och som alltid när man lägger hemgjort på gallret så måste man vara försiktig och inte vända på dom för snabbt utan låta dom ligga en stund annars så fastnar dom lätt och går sönder
Men de ska vara hemgjorda, bröden kan jag fuska med, men burgarna är bäst om man gör dem själv. Fast jag skulle vilja ha en hamburgerpress bara för att det är lite coolt
En skärpning är på sin plats och därför ska jag försöka blogga lite mer om dettaför att öka min egen motivation Det blir kanske svårt vissa veckor då jag både pluggar, jobbar och har familj men jag ska försöka och lovar iallafall att lägga ut veckans matsedel varje söndag
Och under tiden som jag funderar på när denna betydelseförändringen skedde – jag kom fram till att det hände precis då -så stod det plötsligtett fat med chokladbollar i kylskåpet som sonen och hans kompisgick och plockade från
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det spelar inte så stor vilken del köttet kommer ifrånför jag tillagar det på samma sätt. Med jämna mellanrum villa jag ha en god rostbiff, ytterfilé, fransyska eller innerfilé
Jag måste sänka de flesta värden som är ondsinta så jag behöver nyttigheter. En fin och smakrikostskiva ovanpå ett lager Bregott på en skiva Kornelle som serveras med en kopp nybryggt kaffe, ja det är perfekt förmig
När rullarna fått sin färg lägger ni upp dem på ett fat, häller lite av tomatsåsen och vitlöksåsen över och avsluta med att strö över färsk persilja och malen mynta
Ta ett nytt tag, dra i degen och vikin mot mitten på nytt. I går kom norska Dagens Næringslivstrevliga fotograf och reporter hem till oss för att göra surdegsreportage
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.