Tvätta och skala sötpotatisarna. Lägg på sötpotatis bitarna, salta lite lätt och ställ in den i ugnen. Lägg över pommesen i en skål och blanda i olja, mer salt och lite extra smaksättning
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Salta, peppra och gör klart i ugn tills den är medium eller så som du nu gillar din biff. Marinera gärna köttet innan i örter men i detta fallet är det en helt neutral entrecote biff
Servera med Pommes Frites, kryddsmör, ochsallad. Lägg i en salladsskål. Använd smör som är mjukt och blanda i pressad vitlök och finhackad bladpersilja
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispigaoch lägga till i salladen. Det krispiga baconet ersätts dock av de krispiga polkabetorna, så det är inte direkt något som saknas i kompotten
Stek i en stekpanna ingefära ochsalladslökoch servera med salladen. Skiva och strimla fläskkaren i tunna bitar, mjöla sedan in den strimlade karrén i maizena eller potatismjöl
Salta och peppra entrecoterna. Lägg ner äggulor, dijonsenap citronjuice och dragon i en mixer. Servera entrecoten med bönor, tomater, pommes och den goda krämen
Skala och skär upp sötpotatisen i stavar. Häll av vattnet och vänd sötpotatis stavarna i maizena. Häll olja över stavarna och tillsätt flingsalt (efter tycke och smak)
Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken. Skär granatäpplet i fyra klyftor och ta ut de röda kärnorna, se till så att de tunna hinnorna inte kommer med
Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken. Skär granatäpplet i fyra klyftor och ta ut de röda kärnorna, se till så att de tunna hinnorna inte kommer med
Dessutom blev de mycket mjukare och mysigare innanför den krispiga ytan. Ett hopp om att kunna inspirera till trion kött, sås och potatis utan krav på nymodigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.