Temat på kvällens middagsklubb var grisfest, och jag hade först tänkt mig en orgiei feta detaljer från glada grisar, men kom sedan påmig själv med hur mätt man blir, och hur jag ogillar känslan av att ha ätit för mycket
Härliga färger pådukningen, tallrikarna och servetterna köpta på Coop. Så i lördags när det var dags för kräftskivahos dom så såg vitill att inte äta för mycket under dagen, vivisste ju vad som komma skulle
Så istället hade jag en halv red snapper som jag tyckte vi kunde göra något med, men när jag väl anlände hemmahosmina föräldrar var middagen redan klar
Förutom att handla så vi roat oss med att mysa här hemma, laga och äta en god middag. Visserligen kanske man inte behöver äta stek med potatis och gräddsås, men själva principen att äta något litefestligare och kosta påsig dessert och findukning, tilltalarmig
Hon var inte bara uppväxt på en stor gård utan hade också gått i hushållsskola och var därför mycket duktigpå att ta hand om råvaror och laga mat med fokus på husmanskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.