I veckan som gick testade vi en ekologisk vegetarisk matkasse från Mat & Ro. Men på sommaren är det inte lika kul om kassen kommer kl 15 och jag inte är hemma från jobbet förrän kl 18
I mixerkannan gick blancherade nässlor, torrostade solroskärnor, det gröna från stjälken av en vitlök, solrosolja, parmensankrydda samt salt och mortlad svartpeppar
Här är ett tvättäkta recept på perfekta Ungerska Lángos, dvs ett friterat bröd med fyllning på. Idag har jag valt att göra den med två olika fyllningar, en vanlig maträtt på festivaler och diverse tillställningar
Smält margarinet i en kastrull på svag värme och lyft bort den från plattan. Här kommer receptet till en mycket god fiskgratäng som älskas av dem flesta
Ytterligare ett pittabalanserat recept frånMatenfrån min by - ayurveda för din hälsa. Dagens recept har jag dock inte lagat rakt av från boken utan gjort några justeringar på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.