Tack kära vänner (och övriga festdeltagare) för en god och väldigttrevlig kväll. Eftersom vi är tokigai mat så uppskattar viverkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vialltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Blanda samman i en kastrull, jordnötssmör, sirap och socker. Låt det nästan koka upp under omrörning. Ta av kastrullen från plattan och tillsättris och socker
Linn har åkt hem och det är tyst i huset igen, tur att vi har Hanna hemma. Jag jobbade sent och var tvungen att handla och därför blev det ännu senaremiddag, ikväll åt vi pasta med tryffelolja och oxfilé, tar bara några minuter att göra
Ja det blev en väldigtsenmiddag och det här åt vi. Imorgon ska vi åka över på norska sidan men vi får väl se hur det går, jag är inte så övertygad att vihittar något trots att jag fått ett tips
Så var vihemmaigen och allt är tvättat och klart för nästa resa. Det är alltidlite tungt att behöva laga sin egen mat efter att ha blivit serverad i flera veckor men den här gången gick det faktisktlite bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.