Hursomhelst förra helgen gjorde jag en variant hemmagjord choklad med jordnötssmör och hallon. Att göra sin egen goda och nyttiga choklad är inte alls svårt
Ingredienser Portioner. 4 100 g skalad sötmandel 100 g vegansk vit choklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Denna questbar är med chokladsmak och smakar även gott av pumpafrö. Att blanda pumpafrön med chokladsmaken har jag utnyttjat många gånger tidugare och den smakkombon är en höjdare
Den hemmagjorda pastan är det centrala och just nu mitt nya dille. Köttfärssåsen är dock bara en del av middagen och en liten sådan om man jämför med pastan
Brr, riktigt kallt och massor av snö. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.