Att göra sin egen müsli är galet gott, nyttigt utan konstigheter och väldigt enkelt. Man kan egentligen ha alla möjliga gryn, nötter, frön och torkad frukt som man gillar
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser och häll ut i en smord långpanna. Blanda olja, honung och vatten och häll över den torra blandningen
Jag har även min hemmagjorda müsli och toppar allt med sylten. Till frukost brukar jag äta naturell yoghurt med en skvätt grädde eller lite kokosolja strimlat över
Gjorde en sats müsli i veckan, av ingredienser jag råkade ha hemma helt enkelt. Det finns flera sorters köpe-müsli jag verkligen gillar men numera gör jag oftast min egen, rostad (granola) eller orostad
Hemmagjord müsli. Har provat lite olika recept på müsli och granola, men det här är det bästa hitills. Brukar göra en dubbel sats men då får man nästan dubbla tiden i ugn
Har provat runt en del bland muslisortimentet, men det finns inget som slår hemmagjord müsli. Jag brukar göra efter ungefär samma grundrecept och sen tillsätter jag lite olika bär efter muslin varit i ugnen beroende på vad jag har hemma o är sugen på
Det har varit några lediga dagar nu det senaste som vi inte aktiverat oss speciellt mycket. Trötta, sega, sjuka och alldeles för tråkigt väder för att gå ut över huvud taget
Jättegod och GI-vänlig müsli. Kanonfrukost tillsammans med grekisk yoghurt eller fil. Ingredienser. 1 dl solroskärnor1 dl pumpakärnor1 dl paranötter1 dl valnötter1 dl hasselnötter1 dl cashewnötter2 dl riven kokos1 dl vatten2 msk rapsolja2 tsk kanel1 tsk mald ingefära2 tsk vaniljpulverGrovhacka nötterna och strö ut dom tillsammans med frön och kokos på en bakplåtsklädd plåt
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.