Högrev håller på att bli något av en favorit här hemma och det beror framförallt på att man kan göra mycket med det och allra bästa (förutom priset) är att det är väldigt enkelt
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Dessutom använder jag min saltgurka i min hemmagjorda hamburgerdressing, blir så fräscht. Man kan ha saltgurkan som tillbehör vid sidan om måltiden, eller på mackan
jag vet att jag har lagt ut ett recept tidigare på hemmagjord pasta. Ok. Efter att ha gjort detta några gånger har jag såklart ändrat och fixat till det lite så att det passar min egen smak bättre
Idag har jag äntligen gjort något jag funderat på länge , egen kebab på nötfärs. Det blev helt ok men nästa gång ska jag nog göra på blandfärs för det blev en aningen torrt på bara nötfärs
Min lillebror hade hittat ett recept på en äkta Big Mac från McDonalds som han ville testa, så det är det vi har utgått ifrån, fast vi gjorde enkla burgare och inte flera lager av kött och bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.