Nu har jag gjort de här tunnbrödssnittarna några gånger så receptet sitter i ryggraden. Ikväll tar jag med mig dem på knytis med ett gäng glada och roliga arbetskamrater
I morgen er det 17. mai. Da liker vi litt ekstra godt til frokost. Denne paien er kjempegod. Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier
Onsdagspasta på menyn och jag jag vet en som saknar detta nåt enormt, nämligen mannen här hemma. Han har befunnit sig i Asien i si så där 13 dagar, och är antagligen trött på ris vid det här laget Nu är det nedräkning, mindre än ett dygn kvar tills vi har honom på svensk mark
Tja, sådär 3 år sen sist. Men nu är jag tillbaka. Mycket har hänt under dessa 3 åren. Förut var jag mer inne på GI-kost, men har mer och mer börjar gå mot LCHF kosten
Någonstans runt Lucia föll jag igenom. Efter att ha ätit strikt LCHF i nästan ett år föll jag för frestelsen och tog en paus från min diet över jul och nyår
"A girl and her greens" tycker jag är en suverän titel på en kokbok. Brittiska stjärnkocken April Bloomfield lagar grönsaker med lika stor omsorg som om de vore kött eller fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.