Hetta upp pannan igen och tillsätt resten av oljan, fräs nudlarna och tillsätt sedan grönsakerna. Hetta upp en wok- eller stekpanna och tillsätt lite av oljan och vitlöken
Rör om så att den heta oljan kommer åt grönsakerna. Hetta upp några msk olja i pannan. Börja med dem som tar längst tid, t ex broccoli, och avsluta med dem som tar kortast tid, t ex böngroddar
Hetta upp hälften av oljan i en wok eller en stor stekpanna. Servera med kokt ris och resten av såsen. Fräs grönsakerna i resten av oljan 3-5 minuter under omrörning
Hetta upp oljan i en wokpanna. Wokadegrönsakermed nudlar och hoisinsåsDet är sällan som woken används nuförtiden, men när det är dags för snabblagade rätter är det ett bra tillagningssätt
Just vitlök och ingefära ger lite fyllighet åt asiatisk inspirerad mat. Och det blir lite trist med en mathållning som inte innehåller fler ingredienser
Hetta upp oljan i en wok och fräs vitlöken under omrörning på medelvärme tills den är ljust brun. Slå upp på ett serveringsfat och garnera med chiliskivor och korianderblad
Om du vill ha en ännu hetare sås så dubbla mängden chilifrukter eller ha i cayennepeppar. Du skulle även kunna mixa grönsakerna släta tillsammans med färsk persilja eller koriander för extra piff
Woka valfria grönsaker eller färdigt wokpaket med sojafärsen, gärna i kokosolja. Tillaga risnudlarna enligt anvisningarna på paketet och häll över dem i woken, stek lite lätt med dem och knäck ett ägg i, blanda till ägget stannat, och strö sesamfrön över innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.