) Hur som helst var den här fiskgrytan med saffran riktigt god. Fiskgryta med saffran. Ett enkelt och knådfritt bröd, och hur du bakar det hittar du HÄR Fiskgryta med saffran
Tina fisken. Skär ananasringarna i bitar. Skala och hacka löken. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med pressad vitlök och curry utan att det får färg
Det har receptet kommer från början från Vins d’Alsace, vinproducenternas sammanslutning, och heter i den tyskspråkiga versionen Fischragout in Riesling
och som om det inte var tillräckligt så går samma "viss person" på julledighet i morgon. )Dagen i dag har Anki tillbringat mesta tiden i köket, för "vissa" av oss här hemma har haft ledig dag från jobbet
Kanske en fräsch nudelsallad med lövbiff och en dressing med hetta skulle kunna vara något. ) Receptet är klippt från någon veckotidning men precis som vanligt har vi förändrat, och förbättrat
Vi heter Jenny och Magnus och driver bloggen ”Under vårt tak” som är en Paleoblogg, vi skriver om vad Paleo är för oss och vad livsstilen inneburit för våra liv – självklart lägger vi också upp en massa recept på ren och naturlig Paleomat
Jag hjälper sedan en vecka tillbaka till på ett flyktingboende i närheten av Glommen. Jag är så glad över att ha träffat dessa kvinnor och önskar att alla fick samma möjlighet
Kvällens lördagsmys med goda vänner blir en turkisk köttgryta CuvecOsmanisk gryta500 g nötkött (eller lamm)2 gula lökar1st aubergine4 st tomater1 grön paprika2 pressade vitlöksklyftor2 msk tomatpure150 gr fetaost2 st köttbuljongtärningar + 3 dl vatten1 msk sumak eller citron och svartpeppar1 tsk sambal oelekSkär köttet i tärningar och grönsakerna i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.