Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad. Funkade utmärkt med vanlig pasta, men var ännu godare när jag hade tortellini och serranoskinka till
4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Alla ingredienser är nu förberedda och det är dags att koka pastan. och dessutom väldigt inspirerande. En grundpelare till fortsatta pastarätter i mitt kök
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Jag är så glad över att ha träffat dessa kvinnor och önskar att alla fick samma möjlighet. Jag hjälper sedan en vecka tillbaka till på ett flyktingboende i närheten av Glommen
Sen blir det pasta med fläsk, ost och spenat. Strimla stekfläsket och stek det. Vem är jag att försöka pracka på dig vardagsmat som pasta när allt du vill ha är recept på julgodis
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Blanda pastanoch såsen i grytan. Mat och bak. Koka pastan, spara ca. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.