Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Serveras rykande heta i sin egen form. Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med curryn. Skala räkorna och lägg dem kallt. Tillsätt paprikorna och låt dem fräsa med en stund
1 kg räkormed skal. 1 kg räkormed skal 2 st schalottenlökar 1 msk curry 1 msk smör eller margarin 1 st röd paprika 1 st grön paprika 1 st burk krossade tomater 400 g 2 msk sweet chilisås 2 dl crème fraîche Det här behövs till 4 port
Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt rödlöken, purjolöken och vitlöken. Rör ner räkorna, fortsätt sjuda såsen lite till så att räkorna blir varma
Stek lök i rapsolja på hög medelvärme till den är mjuk och gyllene. Ta bort från plattan och tillsätt ev räkor om du vill att det ska bli lite mer lyxigt och matigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.